Alles wat je moet weten over BergenopZoomNL

Informatie over het evenement

Onderaan deze pagina vindt u onze FAQ’s met antwoorden op vele vragen die je zult hebben. Staat jouw vraag er niet tussen kunt je altijd contact opnemen.

Contact

Info@bergenopzoomnl.com

Datum

14 juni 2025
18:30u – 01:00u

Locatie

evenemententerrein de boulevard noord 8
4617 HD Bergen op Zoom

FAQ’s

Bezoekers dienen minimaal 18 jaar oud te zijn. Houd er rekening mee dat hierop wordt gecontroleerd! Zorg er dus voor dat je naast je ticket ook geldige legitimatie op zak hebt.

Bezoekers dienen te allen tijde een geldig legitimatiebewijs te kunnen tonen.

Wanneer je BergenopZoomNL verlaat, vervalt de geldigheid van je ticket. Gelukkig is op het terrein aan alles gedacht.
Er is eten, drinken, er zijn voldoende toiletten, je kunt zitten om even uit te rusten en er is een EHBO post ingericht.

Onze feesttent opent om 18:30 en sluit om 01:00.

Evenemententerrein de Boulevard
Boulevard Noord 8
4617HD Bergen op Zoom.

In de naaste omgeving zijn er voldoende gratis parkeerplaatsen beschikbaar.

Op onze ticketpagina kun je tickets bestellen voor BOZNL

Je kunt betalen met IDEAL, Paypal en Mastercard.

Als je je ticket(s) niet meer kan vinden of de bevestigingsmail met je downloadlink kwijt bent, dan kan je de bevestigingsmail opnieuw aanvragen via deze link. Mocht het op één of andere manier niet lukken; neem dan contact op met de klantenservice van Paylogic.

Dit kan zeker! Zorg dat je ticket van tevoren hebt gedownload en je de helderheid van je scherm op maximaal hebt staan tijdens het scannen.

Voor alle andere vragen over je ticket kan je terecht bij onze ticketprovider Paylogic.

Bij BergenopZoomNL betalen we met munten. Deze kun je bij de kassa’s halen en kun je bij iedere bar inleveren voor consumpties.

Jazeker, bij de muntenkassa’s kan dit beide!

Zeker! Op een lege maag kan je niet natuurlijk niet dansen en meezingen met je favorieten artiesten.

Tijdens BergenopZoomNL zijn er voldoende toiletten aanwezig in de speciaal ingerichte toiletgroepen, het gebruik hiervan is gratis.

Kluisjes zijn aanwezig. Je betaalt huur & borg voor de sleutel. De borg krijg je terug als je na gebruik
netjes je sleutel inlevert.

Tijdens BergenopZoomNL wordt meer dan 85dba aan geluid geproduceerd. Bescherm je gehoor en denk aan oordoppen. Er zijn tegen een geringe vergoeding oordoppen te verkrijgen bij de kluisjes (zolang de voorraad strekt).

De organisatie aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor nadelige gevolgen die hierdoor – wellicht – op kunnen treden aan je gehoor.

De organisatie aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor nadelige gevolgen die hierdoor – wellicht – op kunnen treden aan je gehoor.

Gevonden voorwerpen worden na BergenopZoomNL verzameld en meegenomen naar ons kantoor. Ze zijn daar in de week na het evenement af te halen. Contact ons voor het maken van een afspraak via de socials of benwatverloren@focus-events.nl.

De lockers worden doorgaans héél snel na afloop van het evenement al opgehaald door de verhuurder. Je kunt met hen contact opnemen om je spullen terug te krijgen.
Dit kan via: https://eventsafe.eu/spullen-kwijt/

Ja, deze zijn te vinden op de website van BergenopZoomNL. Naast de huisregels gelden ook onze algemene bezoekersvoorwaarden.

Drugs mag niet mee naar binnen, pas dus op met wat je meeneemt. Daarnaast is het ook verboden deosprays en parfumflesjes mee te nemen. Ook het bezit van wapens is verboden. Bij binnenkomst kan men gevraagd worden om mee te werken aan een visitatie. Wordt hieraan geen medewerking verleend, dan kan op grond hiervan de toegang worden ontzegd. Handel in soft- en of harddrugs is eveneens ten strengste verboden. Bij constatering van in het bezit zijn hiervan, wordt de toegang ontzegd en wordt de politie direct ingeschakeld.

Ja dat mag. Bij de ingang kunnen je spullen gecontroleerd worden door onze beveiliging.

Waardevolle spullen laat je thuis of berg je op in een kluisje.

Het is toegestaan medicijnen mee te nemen mits ze in de originele verpakking zitten en voorzien zijn van de originele bijsluiter.

EHBO
Op RoosendaalNL is er een EHBO-post aanwezig waar je terecht kunt met gezondheidsvragen.

ROKEN
Roken mag bij ons in de frisse buitenlucht. Het is niet toegestaan in alle binnenruimtes en festivaltenten. Net als in de reguliere horeca geldt daar een rookverbod.

GEDRAG
Bij ons mag je genieten, uit je dak gaan en een feestje bouwen. Daar doen we het immers allemaal voor!

AANSPRAKELIJKHEID
Tijdens RoosendaalNL ben je zelf aansprakelijk voor schade, diefstal en eventueel (lichamelijk) letsel. De organisatie is niet aansprakelijk bij enige vorm van schade aan personen, eigendommen en of goederen. Voor jouw en onze veiligheid is er een team van professionele beveiligers op het terrein.

ONGEWENSTE INTIMITEITEN EN RASICME EN ONGEWENST GEDRAG
Het vertonen en/of uiten van ongewenste intimiteiten, racistisch of aanstootgevend gedrag wordt niet getolereerd. Bij constatering dient u het evenement te verlaten. Aanspraak maken op restitutie van ticket- of andere gelden is dan niet mogelijk. Indien iemand zich schuldig maakt aan strafbare feiten wordt de politie ingeschakeld.

FLYER VERBOD
Het verspreiden van folders en/of flyers tijdens RoosendaalNL is verboden, tenzij schriftelijk toestemming is verleend door de organisatie.

Ja ook onze algemene bezoekersvoorwaarden zijn van toepassing. Deze kun je hier bekijken / downloaden.